Гърми при студен и топъл двигател.Трудно се форсира а бе общо взето не работи.Като загрее малко обръща на газ и оправя работата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гърми на бензин 1.8тс ГИ
Collapse
X
-
Аз пък си мисля, че вероятно гърми смукателния колектор, защото сместа е беднаХа сега?
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
На диагностика ходих и ми казаха лоша горивна смес и нищо повече.Дебитомер и сонда още не съм сменявал,чакам заплата за да ида на добър диагностик,че да си купувам части по метода на изключването....но като цяло колата не върви и на газ,а бе все едно караш кола 90 коняAlfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hpEX
Comment
-
Малее ще накарате човека да си отвори мотора заради един дебитомер напримерDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
И аз имам подобни проблеми на бензин, а на газ никакви. Сменил съм дебитометър, ламбда, дросел, комп, та според мен не е от тези нещаИмам съмнения от моторчето за празен ход (100% ми е за смяна, но е много пари) и някой темп датчик да не бърка нещата.
Добра диагностика и дано се оправи проблема ти.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=52979
Чети и терзай като менеEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Днес разкачих буксата на дебитомера и я запалих така.Колата спря да гърми и работи общо взето добре на бензин.В ниските обороти я няма,но като цяло разликата е огромна(вероятно и в разхода) Та интересно ми е това какво значи,че дебитомера е пре.... и трябва ли след това диагностика за чистене на грешки?
Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hpEX
Comment
-
Нищо не значи все още...
Кажи на диагностиците да видят с какви инж.времена работи колата, когато е закачен дебитомера. За самите ст-ти на дебитомера е излишно да казвам май, че трябва да се гледат. Диагностиката не е само да се видят записаните грешки.
Колко километра си минал на газ?
Успех с ремонта.
П.П. Все пак най вероятно си за дебитомер, ама се дразня като идеш на диагностика, вземат ти някакви пари и нищо съществено не ти кажат.
Щото това "лоша горивна смес" може да е от 20 различни неща.Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 22:50.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
Comment